Gå til hovedindhold

Hvem er vi?

Indsatser til socialt udsatte borgere i Næstved Kommune. Vi støtter det enkelte menneske i egen Recovery proces. Indsatserne leveres efter Serviceloven og Sundhedsloven og du kan læse om paragrafferne her.

Skilte med centerets afdelinger

Indhold

    Center for Sociale Indsatser Næstved er en social virksomhed under Næstved Kommunes Handicap- og Psykiatriområde. Vores målgruppe er socialt udsatte borgere med komplekse problemstillinger. Herunder hjemløshed, misbrug, psykisk/fysisk sygdom, social isolation, manglende tilknytning til arbejdsmarkedet, kriminalitet mv.

    Vi tror på at alle mennesker kan komme sig helt eller delvist efter psykisk sygdom, misbrug, hjemløshed, eller andre udsatte positioner i samfundet. Vi understøtter derfor den enkelte udsatte borgers personlige recovery proces, med rehabiliterende indsatser der tager udgangspunkt i borgerens motivation for forandring.

    Vi en arbejdsplads med ca. 65 medarbejdere og har fokus på trivsel, faglighed, udvikling af kompetencer, samt på at sikre et godt arbejdsmiljø. Det skal være rart, sikkert og udfordrende at være ansat hos os. Arbejdsmiljøet styrkes gennem daglig dialog i centeret og gennem et systematisk arbejde i MED-organisationen.

    Læs om