Gå til hovedindhold

Beskyttet Beskæftigelse

Beskyttet beskæftigelse er et tilbud til dig der lever med en væsentlig begrænsning i funktionsevnen, måske har fået tilkendt førtidspension og er blevet visiteret af din sagsbehandler til vores beskyttede værksteder. 

Der er mange måder at leve med en begrænsning af funktionsevnen, det kan være alt fra at have en psykiatrisk diagnose, et synshandicap, et socialt- eller fysisk handicap eller udviklingshæmning. Uanset din funktionsnedsættelse er der arbejdsopgaver og et fællesskab der venter på dig.

Vi har fokus på en god hverdag med spændende arbejdsopgaver og godt socialt samvær, ligesom vi sætter pris på vores sociale arrangementer. Du får mulighed for at få en arbejdsidentitet og føle arbejdsglæde, opnå et socialt netværk, få øget livskvalitet og kompetencer til at håndtere dit liv udenfor arbejdet. 

Produktionen på værkstederne 

Vores 5 beskyttede værksteder har alle egenproduktion, som sælges til kunder uden for huset. Værkstederne drives af faguddannet personale. Vi går op i, at det vi laver skal være af høj kvalitet, og at der gerne skal være et kommercielt perspektiv.

Det er en del af den pædagogiske tilgang, at de beskyttede medarbejdere er med i en reel produktion, og at de er i stand til at producere kvalitetsvarer, som folk gerne vil købe. Det giver faglig stolthed og et større engagement. 

Har du en ide til en prototype du gerne vil have udviklet, eller har du andet du har brug for at få produceret og vil du gerne have det sociale aspekt i produktionen med? Måske har du et produkt, der er gået i stykker, som du ikke ved, hvor du kan få repareret? Så vil vi gerne se om vi kan hjælpe dig.

Da vi ikke masseproducerer varer på værkstederne, er vi fleksible og kan gå i gang med en ordre relativt hurtigt. Vi har mulighed for at tage imod både større, mindre og fortløbende bestillinger. Forudsætningen for at samarbejde med os er imidlertid, at kunderne tager højde for, at vi er en social virksomhed, og at produktionen og leveringstiden kan være længere end normalt. 

Vores værksteder

De beskyttede værksteder fungerer både som et arbejdsfællesskab og et oplæringssted, hvor man kan udvikle sine faglige, personlige og sociale kompetencer i trygge rammer og med mulighed for skabe gode relationer. 

Værkstederne fungerer også som springbræt til job på ordinære eller særlige vilkår, fordi man som beskyttet medarbejder bliver trænet i at gå på arbejde og på den måde kan blive parat til at blive en del af det ordinære arbejdsmarked. Det kan være i ordinært job, løntilskudsjob, fleksjob eller praktik. Vi har også et solidt samarbejde med KLAP (sæt link ind).