Gå til hovedindhold

Stoffrit værested Kornbakken

Er du kommet ud af et misbrug, søger du et stoffrit netværk og et liv uden tilbagefald? Kornbakken er et stoffrit værested for personer over 18 år. Socialt samvær, fælles aktiviteter, samt støtte til at oprette eller genoprette kontakten til uddannelse og arbejdsmarked, samt struktur på økonomi og hverdagsliv.

Indhold

  Kornbakken holder til en ældre murstensvilla lige ved Næstved station. Værestedet er for dig over 18 år, der gerne vil danne dig et nyt stoffrit netværk, sammen med andre, der kender til det at komme ud på den anden side af et misbrug.

  Værestedet kræver ingen visitation og du kan frit komme og være en del af vores fællesskab - også uden at lave en aftale først.

  Vores vigtigste regel er at du respekterer at Kornbakken er et stoffrit værested, hvor folk kommer for at være sammen med andre der ikke er påvirkede.

  Derfor er det vigtig at du ikke indtager alkohol eller stoffer 24 timer før du kommer på værestedet. Al lægeordineret medicin er tilladt på nær metadon.

  Hvad kan du lave på Kornbakken?

  På Kornbakken kan du bl.a. se fjernsyn. Du kan også spille Nintendo, Wii og Playstation. Vi har også flere brætspil, du kan spille.

  Det er aldrig rart at have uro eller spændinger i kroppen. Hvis du har det, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan tale med Louise, og få NADA akupunktur eller lidt massage.

  • Bruge PC'en til jobsøgning, print eller andet
  • Vaske og tørre tøj for et lille symbolsk beløb
  • Bruge værkstedet, hvor du kan reparere din cykel eller andet
  • Deltage i fællesspisning hver tirsdag, hvor du i samarbejde med andre borgere tilbereder måltidet
  • Deltage i vandrerture sammen med andre

  Andre relevante aktiviteter